Petrică Mâțu Stoian

Acesta a fost mereu foarte discret. Căsnicia lor a durat 16 ani după care au decis să divorțeze.


Pin On Imagini

Artistul a fost căsătorit timp de 16 ani cu Carmen Mihaela o femeie pe care a iubit-o mult și despre care a continuat să.

. Petrică Mâțu Stoian a fost invitat în emisiunea lui Măruță de la Pro TV și gazda show-ului s-a șocat atunci când l-a văzut atât de slab. Petrică Mâțu Stoian nu a avut copii. Solistul a fost căsătorit cu Carmen Mihaela o femeie pe care a iubit-o mult.

Cătălin Măruță a aflat astfel că artistul. Petrică Mîțu Stoian și Carmen Mihaela au fost căsătoriți 16 ani dar în 2012 de comun acord au divorțat. Potrivit medicilor bărbatul suferea de bronhopneumonie post COVID și se afla internat pe secția ATI a.

În urma morții lui Petrică Mâțu Stoian au apărut tot mai multe. Petrică Mâțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani. Interpretul de muzică populară a pierdut un om.

Conform directorului medical SJU Reșița Cosmin Librimir cântărețul se lupta. Zeci de persoane s-au aflat în curtea bisericii dar și în stradă. Oamenii au ieșit de la balcoane și l-au aplaudat pe Petrică Mâțu Stoian.

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață sâmbătă la vârsta de 61 de ani fiind internat pe secția ATI după ce starea de sănătate i s-a înrăutățit. Eu şi Carmen am hotărât de comun acord să ne separăm. Artistul a avut o rugăminte.

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021 într-un spital din Reșița din cauza unui șoc traumatic. Vestea morții lui Petrică Mâțu Stoian a șocat o țară întreagă. Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață seara trecută la vârsta de 61 de ani.

Săptămâna trecută a fost la cimitir. Muzica populară din România este în doliu. Din nefericire totul a fost pe fond emoțional cauzat de.

Aristul a participat de-a lungul carierei sale la numeroase festivaluri. Ce spunea Petrică Mâțu Stoian despre căsătorie și copii. Unde va fi înmormântat Petrică Mîțu Stoian.

Artistul nu a dezvăluit public. Petrică Mâțu Stoian a murit la doar 61 de ani. Petrică Mâțu Stoian se afla internat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Reșița.

Rudele și prietenii nu-și. Ultimul update Duminică 07 noiembrie. Cunoscutul interpret de muzică populară se afla la secția ATI a spitalului din Reșița.

Petrică Mâțu Stoian filmase pentru Revelion În urmă cu doar câteva zile solistul a apărut într-o fotografie care a fost publicată pe Facebook de un alt cântăreț Alin Gabriel Matei. Maria Loga a oferit detalii despre ultima conversație cu Petrică Mițu-Stoian pe. Din iulie și până în prezent artistul a slăbit 25 de kilograme fără măcar o zi de dietă.

De Livia Lixandru Duminică 07 noiembrie 2021 1202. 20 hours agoMaria Loga detalii despre ultima conversație cu Petrică Mîțu Stoian. Regretatul artist apelase la un tratament cu oxigen hiperbaric pentru a.

6 November 2021 was a Romanian folk singer complications from COVID-19. 18 September 1960 - Died. Petrică Mâțu Stoian s-a născut pe data de 18 septembrie 1960 în Izverna Plaiul Cloșanilor din județul Mehedinți.

Surse medicale arată care a fost cauza morții a marelui artist. Publicația locală Reper24ro scrie despre Mâțu Stoian că a ajuns la Spitalul Județean de la Clinica privată cu ambulanța după ce s-a observat că acesta a început să. Petrică Mâțu Stoian a murit la 61 de ani.

Artistul se afla internat în spital iar în urma unui șoc septic a murit. 19 hours agoMarele interpret de muzică populară Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață fulgerător. Petrică Mâțu Stoian transformare spectaculoasă.

La această oră slujba s-a încheiat. Petrică Mâțu Stoian slăbise 25 de kg dar nu pentru că a ținut dietă ci în urma unui șoc imens care i-a tăiat pofta de mâncare. Petrică Mâțu Stoian Born.

În noiembrie 2021 vestea morții sale a șocat o țară întreagă.


Petrica Mitu Stoian Cruce N Masa Cruce N Casa Colind Youtube Incoming Call Screenshot Incoming Call Romania


Pin On Muzica Preferata


Pin On Muzica Romaneasca


Pin On Traian


Pin On Matu Stoian


Petrica Mitu Stoian Bate Ceasul Youtube Youtube Development


Pin On Populare


Pin On Romanian Yugo Music


Pin On Umor


Petrica Mitu Stoian Cantece De Muzica Populara Album Hai Canuta Sus Youtube Album Youtube Development


Petrica Matu Stoian The Creator Recital Home Decor Decals


Petrica Mitu Stoian Buna Seara Om Sarac Youtube Buna Painting Fictional Characters


Pin On Erika Cintece


Pin On Artiști Apreciați


Pin On Romanian Yugo Music


Petrica Matu Stoian Si Niculina Stoican Fetita Din Godinesti Youtube Music


Constantin Enceanu Si Petrica Mitu Stoian Ma Dusei Pe La Petrica Youtube Sis Fictional Characters


Niculina Stoican Si Petrica Mitu Stoian Cine I Pe La Poarta Lina Folk Incoming Call Screenshot Folk Art


Pin On Niculina Stoican

You have just read the article entitled Petrică Mâțu Stoian. You can also bookmark this page with the URL : https://rosaliaadamgino.blogspot.com/2022/06/petrica-matu-stoian.html

0 Response to "Petrică Mâțu Stoian"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel